VM i skreifiske - meny
14. - 15 mars 2025

VM i Skreifiske 2025 arrangeres 14. – 15. mars. På Nordis Restaurant gleder oss allerede til en spennende uke, med masse folk, god stemning, mye fisk og ikke minst – GOD MAT.

Vi vil snart presenterer årets VM-meny.

Ta kontakt for mer info om reservasjon av bord i 2. etasje fredag 14. eller lørdag 15. mars.

svolvar@nordisrestaurant.no

VM-meny 15. og 16. mars

Vår lekre 4-retters VM-meny
serveres på vår mezzanin og i vår andre etasje. 
Bord må reserveres på forhånd.

FORETT
Røkt andebryst
Servert med frisésalat, spinat, senneps-vinagrette, syltede kirsebær, kirsebærsyltetøy og valnøtter

HOVEDRETT – I –
Bakt skrei
Server med potetpuré, stekte gulrøtter, brokkoli, smørsaus. Ristet brødkrumme med sitron og urter.

HOVEDRETT – II –
Lamme-filet
Lofotlam servert med sellerirotpuré, potetterte, honningstekte gulrøtter og rosmarinsaus.

DESSERT
Sitron-ostekake
Sitron- og ostefyll, kjeksbunn og honeycomb

Ønsker du å booke bord?
Det lønner seg å være tidlig ute!
Send oss en mail eller ring 412 92 000

BO PÅ NORDIS apartments

Velkommen til deilige Svolvær og Lofoten

Skal du til Svolvær og Lofoten under VM i Skreifiske? Da bor du på Nordis Apartments. Store, lekre og komfortable leiligheter på kaikanten i Svolvær, rett over Nordis Restaurant. Det blir ikke bedre.

Nordis Apartments - Logo

dette vil du ikke gå glipp av!

bård tufte johansen med gjester på nordis 1. mars

Billetten slippes
fredag 31. januar kl. 12.00